Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szervezőknek

 

Műsorrendelés:

Skrapits-Rózsa Fanni
+36 70 653 2557
brandnyul@gmail.com

Brandnyúl egy énekes és táncos nyúl, akinek az élete a gyerekek és persze egyben a szülők szórakoztatása, sportra, egészséges életre nevelése, fantasztikus dalokkal.

Koncertjein egy igazi energiabomba, interaktív együttesével, animátoraival/táncosaival úgy megtáncoltatják és énekeltetik a közönséget, hogy fül nem marad szárazon.

Egyik megrendelőnk mondta rólunk: gyerekzene, amelyet imádnak a gyerekek, amely megmozgatja és megnevetteti a felnőttet is és még répa, alma, káposzta evésre is ösztönözi a gyerekeket. 

Szuper produkció, a legjobb gyerekprogram. Legtökéletesebb fellépője bármely rendezvénynek. Legyen az falunap, fesztivál, óvodai gyereknap, vagy akár egy nagy szülinapi buli, hiszen ki ne szeretne találkozni egy óriási plüss, aranyos, vicces nyúllal.

Műsorunkat megtalálja legnagyobb műsorirodáknál is, vagy kérje műsorajánlatunkat email-en, illetve közvetlenül itt, az alábbi űrlap teljes körű kitöltésével.

Árajánlat kérés estén az alábbi információkat kérjük megadni:

  • Fellépés tervezett helyszíne, dátuma és időpontja
  • Érdeklődő cég megnevezése
  • Kontakt személy neve
  • E-mail cím
  • Telefonszám
  • Rendezvény típusa (pl. céges rendezvény, falunap, születésnap, óvodai
    rendezvény, stb.)


Az esemény promóciójához segítséget nyújtunk letölthető nagymérető fényképekkel, és vektorizált nyomdailag elfogadott logóval is. Kattintson ide a letöltéshez!

Az oldal tetejére